Hesabım
    "Aile" Dizisinden Dilan Polat Göndermesi!

    Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü paylaştığı "Aile" dizisi Dilan & Engin Polat çiftine yaptığı göndermeyle dikkat çekti.

    Show TV

    Show TV'de yayınlanan, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın üstlendiği "Aile" dizisi, son zamanlarda gündemden düşmeyen Dilan ve Engin Polat çiftine yaptığı göndermeyle dikkat çekti.

    Sevilen dizinin dün akşam ekranlara gelen bölümünde, Kıvanç Tatlıtuğ'un karakteri Aslan Soykan, birlikte çalıştığı iş insanlarına şunları söyledi: "Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas... Bunlara yönelin, bunlarda KDV yok. Bir de postları da mail order'dan çektin mi, yokuş aşağı... Kıyak iş. Moda bunlar bu aralar. Ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın. Olan var olmayan var. Aç var açıkta olan var. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun, sonra sıkıntıya düşmeyin."

    Dizi Doktoru'nun haberine göre, bu sabaha karşı gözaltına alınan Dilan Polat'ın evine yapılan baskından önce dizideki sahneye yorum yaptığı ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından kısa sürede yayılan sahneyi gören Dilan Polat sessiz kalmadı ve hakkındaki iddiaları bir kez daha reddederek "Yazık çok yazık. Hem de hayatımızda dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top