Hesabım
    Yeni Bir "John Wick" Dizisi Yolda!

    John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski "The Continental"in ardından yeni bir dizi daha geleceğini duyurdu.

    .

    Yönetmen Chad Stahelski'ye göre John Wick evreni büyümeye devam edecek. Keanu Reeves'li ilk filmin büyük başarıya ulaşmasının ardından gelen her devam filmi serinin eleştirel ve ticari başarısını katlarken, şimdi sırada Ana de Armas'ın başrolünü üstlendiği spin-off filmi "Ballerina" var.

    Ayrıca bu evrende geçen ilk dizi, üç bölümlük "The Continental" de geçtiğimiz haftalarda Prime Video'da yayınlandı. 1970'lerde geçen dizi, Winston'ın nasıl yükseldiğini ve Continental Oteli'nin yönetici konumuna geldiğini anlatırken, John Wick filmlerinin aksiyon dolu dünyasından uzaklaştığı için biraz eleştirildi, ancak yine de hayranlardan geçer not aldı.

    Bundan sonrasında John Wick evreninin nasıl ilerleyeceği, en az Keanu Reeves'in 5. film için dönüp dönmeyeceği kadar merak konusu. Chad Stahelski daha önceki açıklamalarında "Joh Wick 5" ve daha fazla devam filmi için hazırlıklarını sürdüğünü ancak yeterince iyi bir fikir olmadan film dünyasına dönmek istemediklerini vurgulamıştı.

    Bunun yanı sıra yönetmen Collider ile gerçekleştirdiği bir röportajda, şu anda yeni bir John Wick dizisi üstünde çalışıldığını doğruladı ve proje ilerlediğinde yönetmen olarak görev almak istediğini belirtti.

    Yazarlar grubunun üstünde çalıştığı fikirlerin hepsini beğendiğini söyleyen Stahelski, sözlerine şöyle devam etti: "Yarın bana bunlardan herhangi birini yapmam gerektiğini söyleseydin, şöyle derdim: 'Harika dostum. Bu, bir yıl geçirmek için harika bir yol.' Hepsi harika fikirler ve hepsini nasıl uygulayacağıma dair fikirlerim var. Bunu sürdürmenin en eğlenceli yanı da bu. Ve bir John Wick TV şovu yapıyoruz ve bu da yine kafamı çalıştırıyor."

    Stahelski, sıradaki spin-off dizisinin bazı bölümlerinin başına geçmeyi neden çok istediğini ise şöyle açıkladı:

    "Sırf filmlerde deneyemediğimiz şeyleri denemekten keyif alacağımı düşündüğüm için TV şovunun birkaç bölümünü yönetmeyi çok isterim. Yani kesinlikle. Harika fikirler var. John Wick olmadan farklı bir oyuncu kadrosuyla ve farklı bir hikaye yapısıyla çalışmak eğlenceli bir mücadele olurdu."

    Stahelski yeni John Wick dizisi hakkında herhangi bir detay açıklamadı. Len Wiseman'ın yönettiği ilk spin-off filmi "Ballerina" 7 Haziran 2024'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top