Hesabım
    "House of the Dragon" 2. Sezonun Ne Zaman Başlayacağı Açıklandı

    Game of Thrones spin-off dizisi, 8 bölümlük ikinci sezonuyla geri dönüyor.

    HBO

    HBO şefi Casey Bloys, Perşembe günü New York'ta düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, "House of the Dragon" dizisinin 2. sezonunun 2024 "yaz başında" HBO'da yayınlanacağını duyurdu. Medya sunumunda ikinci sezonun ilk fragmanı gazetecilere özel olarak gösterildi ancak görüntülerin içeriğine ilişkin ayrıntılar ambargo altında tutuldu.

    Bloys, bu yıl Mart başında yaptığı açıklamada da 2. sezonun 2024 yılı içinde geleceğini belirtmişti ve Emmy için uygun bir zamanda geri döneceklerini vurguladığından "Game of Thrones" spin-off'u için en uygun tarih 2024 yazı gibi görünüyordu. Böylece, henüz kesin yayın tarihi açıklanmasa da bu tahminler resmen doğrulanmış oldu.

    Dizinin İngiliz ağırlıklı oyuncu kadrosu İngiltere Oyuncu Sendikası Equity'e bağlı olduğundan, ikinci sezon çekimleri Hollywood'daki grevlerden etkilenmeden tamamlandı ve şu anda post-prodüksiyon aşaması sürüyor.

    Bloys ayrıca bir sonraki spin-off dizisi olan "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight"ın çekimlerine bahar aylarında başlamayı umduklarını da doğruladı. Bu dizi için henüz oyuncu seçimleri açıklanmadı. Daha fazla "Game of Thrones" dizisi hazırlık aşamasında olsa da şu anda "The Hedge Knight" dışında resmen yeşil ışık yakılan başka bir proje yok.

    Hazırlık Aşamasında Olan Tüm "Game of Thrones" Projeleri

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top