Hesabım
    "Superman & Lois" İçin Yolun Sonu Göründü

    CW, sevilen Superman dizisi için final kararı aldığını açıkladı.

    CW

    CW, beğenilen "Superman & Lois" dizisini iptal ettiğini ve dizinin dördüncü sezonunun final sezonu olacağını açıkladı.

    Bahsedilen dördüncü sezonun, önemli bütçe kesintileri nedeniyle büyük bir revizyondan geçeceği biliniyor. Bu revizyonlar, yardımcı oyuncu kadrosunun çoğunun konuk oyuncu kadrosuna indirgenmesine neden olacak ve yazar ekibinin bir kısmı da diziden ayrılacak.

    Yalnızca Michael Cudlitz'in Lex Luthor'u ve çekirdek kadro (Clark Kent/Superman rolünde Tyler Hoechlin, Lois rolünde Bitsie Tulloch, Jordan rolünde Alex Garfin ve Jonathan rolünde Michael Bishop) müdavim olarak geri dönüyor.

    CW başkanı Brad Schwartz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    "Dizinin yazarlarına, yapımcılarına, oyuncularına ve ekibine, ayrıca Warner Bros. Television ve Berlanti Productions'taki muhteşem ortaklarımıza yıllar süren sıkı çalışma ve zarif hikaye anlatımı için minnettarız.

    Superman son uçuşuna çıkarken ekip bizi, şimdiye kadarki en efsanevi CW ailelerinden biriyle ve her dakika mutlaka izlenmesi gereken 10 bölümlük, kesinlikle destansı bir vedayla baş başa bırakıyor."

    "Superman & Lois"in sonu aynı zamanda, 2012'de "Arrow"un piyasaya sürülmesiyle başlayan DC Comics eserlerine dayalı dizilerle desteklenen bir ağ olan The CW'deki DC yapımlarının da sonunu işaret ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top