Hesabım
    "Echo" Marvel'ın İlk "Spotlight" Dizisi Olacak

    Merakla beklenen dizinin tüm bölümleri aynı anda yayına girecek.

    “Hiçbir kötülük cezasız kalmaz” sloganıyla yola çıkan Marvel Studios imzalı mini dizi "Echo" için geri sayım başladı. Yeni fragmanın paylaşıldığı dizinin 5 bölümü aynı anda 10 Ocak’tan itibaren Disney+’ta yayında olacak. "Echo", bu özelliğiyle Marvel Studios’un tüm bölümleri tek seferde yayına giren ilk yapımı olma unvanını taşıyor.

    Dizi aynı zamanda "Marvel Spotlight" markasının ilk yapımı olma özelliğini taşıyor. Marvel Spotlight projeleri, stüdyonun sık sık birlikte çalıştığı Michael Giacchino tarafından bestelenen yeni bir müzikal girişe sahip olacak ve klasik Marvel Studios logosu veya müziğini içermeyecek.

    Çizgi romanlarda Marvel Spotlight, insanların sayısız arka hikayeyi ve geçmiş sayıları okumak zorunda kalmadan içine girebilecekleri, daha az fantastik ve daha bağımsız çizgi romanlara yönelik bir etiketti. Marvel Studios Yayın Müdürü Brad Winderbaum da "Marvel Spotlight" etiketinin daha karakter temelli ve ayakları yere basan hikayeleri ekrana getirecekleri anlamına geldiğini belirtiyor.

    Marion Dayre ve Amy Rardin’in baş senaristleri olarak yer aldığı "Echo", Wilson Fisk’in suç imparatorluğu tarafından takibe alınan Maya Lopez’i merkezine taşıyor. Bu yolculuk Maya’yı evine getirirken, genç kız ailesiyle ve mirasıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

    Alaqua Cox ile Vincent D’Onofrio’nun başrollerini paylaştığı dizinin 5 bölümü aynı anda yayınlanacak ve bu yanıyla Marvel Studios bir “ilk”e imza atacak. Chaske Spencer, Graham Greene, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Zahn McClarnon ve Cody Lightning’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı "Echo"nun bölümleri Sydney Freeland ve Catriona McKenzie tarafından yönetildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top