Hesabım
    HBO "Jon Snow" Dizisine Yeşil Işık Yakmadı!

    HBO şefi, Jon Snow'a odaklanan yeni Game of Thrones dizisine onay çıkmadığını belirtti.

    HBO

    HBO şefi Casey Bloys, Jon Snow'un "Game of Thrones" sonrasındaki yaşamına odaklanacak devam/spin-off dizisine yeşil ışık yakılmadığını söyledi. Dizide Kit Harington, "Game of Thrones"ta iki Emmy adaylığı aldığı Jon Snow rolüne geri dönecekti.

    Bloys bu hafta TV Line'a her zaman "Game of Thrones"un yan senaryoları üzerinde çalışıldığını ancak şu ana kadar yeşil ışık alan yalnızca iki proje olduğunu söyledi. bunlardan biri ikinci sezon çekimleri tamamlanan "House of the Dragon" ve yapım aşamasında olan "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight." Bloys şunları söyledi:

    "Game of Thrones'un senaryoları her zaman geliştirme aşamasındadır. Baharda Dunk ve Egg'e yeşil ışık yaktık... Şu anda onaylanmaya yakın başka bir şey olduğunu söyleyemem ama her zaman farklı senaryolar ve fikirler üzerinde çalışıyoruz."

    Jon Snow, "Game of Thrones" finalinde Westeros'tan sürgüne gönderildi ve eski hayatını geride bırakmak için Yabanıllar ile birlikte Duvarın Kuzeyine doğru yola çıktı. Bu dizi geliştirilmekte olan spin-off projeleri arasında "Game of Thrones"taki olaylardan sonrasına odaklanan tek projeydi.

    "Jon Snow"un resmen onay alamaması projenin rafa kaldırıldığı anlamına gelmiyor. Bloys'un belirttiği gibi muhtemelen senaryo fikirleri üstündeki çalışmalar devam ediyor ve bunların sonucuna göre ilerleyen dönemde dizi için resmi adımlar atılabilir.

    Hazırlık Aşamasında Olan Tüm "Game of Thrones" Projeleri

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top