Hesabım
    Prime Video, Aksiyon Dolu "Reacher" Dizisinin 2. Sezon Fragmanı Yayınladı

    Prime Video, aksiyon dizisi "Reacher"ın ikinci sezon fragmanını yayınladı.

    Prime Video, aksiyon dolu "Reacher" dizisinin ikinci sezon fragmanını yayınladı ve adrenalin yüklü dizinin 15 Aralık’ta ekranlara döneceğini açıkladı.

    Şu ana kadar üçü uyarlanmış olmak üzere toplam yirmi yedi Reacher romanı yayımlandı; ilk roman “The Killing Floor” Prime Video'nun ilk sezonunun temelini oluştururken, dokuzuncu roman “One Shot” ve on sekizinci roman “Never Go Back” Tom Cruise liderliğindeki iki filmde kullanıldı.

    Yeni sezon, "Bad Luck and Trouble" serisinin on birinci kitabına dayanıyor ve Reacher'ın eski askeri birliğinin üyeleri ölünce cevaplar bulmaya çalışmasını konu alıyor.

    "Reacher"ın ikinci sezonu, kıdemli askeri polis müfettişi Jack Reacher'ın (Alan Ritchson) eski bir ABD Ordusu birimi olan 110. MP Özel Soruşturma üyelerinin gizemli ve vahşice birer birer öldürüldüğüne dair şifreli bir mesaj almasıyla başlar. Tehlikeli yaşam tarzından uzaklaşan Reacher, olayı araştırmak için ailesi haline dönüşen üç eski takım arkadaşıyla yeniden bir araya gelir; bunlar arasında Frances Neagley (Maria Sten), adli muhasebeci Karla Dixon (Serinda Swan) ve hızlı konuşan, sustalı bıçaklı, aile babası David O'Donnell (Shaun Sipos) vardır.

    Birlikte, her aşamasında riskin artmaya devam ettiği bir gizemde, noktaları birleştirmeye başlarlar. Onlara kimin ihanet ettiğini çözmeye çalışırken, sırada kimin öleceği sorusu da gündeme gelir. Benzersiz zekası ve fiziksel kuvvetini kullanan Reacher, gerçeği ortaya çıkarmak ve biriminin üyelerini korumak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecektir.

    Dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede, yalnızca Prime Video'da yayınlanacak dizinin, ilk üç bölümü 15 Aralık'ta, takip eden bölümleri ise 19 Ocak 2024'e kadar her Cuma yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top