Hesabım
    Hulu, Yeni Dönem Dizisi "The Artful Dodger"ın Fragmanını Yayınladı

    Charles Dickens'ın eserlerine dayanan dizi Oliver Twist'in hem devamı hem de spin-off'u olarak değerlendiriliyor.

    Hulu, Charles Dickens'ın "Oliver Twist" dizisinin hem devamı hem de spin-off'u olan dönem draması "The Artful Dodger"ın fragmanını yayınladı.

    Dizide Thomas Brodie-Sangster (The Queen's Gambit), yıllar önce uzun parmaklı bir çocuk yankesici olarak edindiği becerilerini, şimdi 1850'lerin Avustralya'sında, Port Victory'nin canlı kolonisinde cerrah olarak yürüttüğü çalışmalarına aktaran Jack Dawkins'i canlandırıyor.

    Onu suç dünyasına geri çeken Fagin'in (David Thewlis) gelmesiyle birlikte, Jack Dawkins'in geçmişi peşini bırakmaz. Aynı zamanda koloninin ilk kadın cerrahı olmaya kararlı olan yerel valinin kızı (Maia Mitchell) onun kalbi için daha büyük bir tehdittir.

    Soygunlardan ölüm kalım ameliyatlarına, orta yol ve seçkinlerin karıştığı suç dünyasının sert gerçeklerine kadar "The Artful Dodger" bir yeniden keşif, ihanet, kurtuluş ve farklı bir aşk hikayesi sunmayı hedefliyor.

    Damon Herriman, Miranda Tapsell ve Tim Minchin'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi, 29 Kasım'da Disney+ ve Hulu'da gösterime girecek.

    Toplam sekiz bölümden oluşan diziyi; James McNamara, David Maher ve David Taylor, Curio Pictures ve Beach Road Pictures için yarattı. Jo Porter, Maher ve Taylor yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top