Hesabım
    "The Boys" 4. Sezondan İlk Posterler!

    Spin-off dizisi "Gen V"nin sezon finaliyle birlikte "The Boys" 4. sezon için geri sayım hızlandı.

    Prime Video

    Prime Video, "The Boys" spin-off dizisi "Gen V"nin sezon finalinin ardından, "The Boys" 4. sezon için Karl Urban'ın Billy Butcher ve Antony Starr'ın Homelander karakterlerini içeren ilk posterleri yayınladı.

    Dizinin yaklaşan yeni sezonunda ayrıca; Jack Quaid, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Jensen Ackles rol alıyor.

    Yeni yılda izleyicilerle buluşacak dördüncü sezon için şimdilik kesin bir yayın tarihi yok. Aynı şekilde sezonun konu detayları da şimdilik gizli tutuluyor. Ancak yine de bu sezonda, diğerlerinin yanı sıra Butcher, Homelander ve Soldier Boy arasındaki büyük savaşın ardından yaşananlara odaklanılacağını biliyoruz.

    Dizinin aynı zamanda "süper virüs" de dahil olmak üzere "Gen V"de tanıtılan hikaye unsurlarını takip etmesi bekleniyor. Gösterinin tutarlılığını ve sürekliliğini korumak için bu hikayenin her iki dizinin yazarları arasında koordine edilmesi gerektiği bildirildi.

    Prime Video
    Prime Video

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top