Hesabım
    Austin Butler ve Barry Keoghan'ın Başrolde Olduğu Savaş Dramı "Masters of the Air"den İlk Fragman!

    Apple TV+, yapımcılığını Spielberg ve Tom Hanks'in yaptığı savaş dramasından ilk fragmanı yayınladı.

    Apple TV+ dokuz bölümlük savaş draması “Masters of the Air”in resmi fragmanını yayınladı. İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen sınırlı dizi, Hava Kuvvetleri üyelerinin Nazi Almanya'sına karşı savaşmasını konu alıyor.

    “Masters of the Air”de, savaş pilotları Binbaşı Gale Cleven ve Teğmen Curtis Biddick'i; geçtiğimiz aylarda Oscar yarışında öne çıkan başarılı iki gen oyuncu, Austin Butler (“Elvis”) ve Barry Keoghan (“The Banshees of Inisherin”) canlandırıyor.

    “Masters of the Air”in baş yapımcılığını üstlenen Steven Spielberg, Tom Hanks ve Gary Goetzman, daha önce 2. Dünya Savaşı drama dizisi “Band of Brothers” ve “The Pacific”te de birlikte çalışmıştı. Dizinin bazı bölümlerini Cary Fukunaga (“No Time to Die”) yönetiyor.

    “Masters of the Air” Donald L. Miller'ın 2007 tarihli "Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the War Against Nazi Germany" adlı kurgusal olmayan kitabından uyarlandı. Resmi özete göre "Masters of the Air", savaş zamanında "havacıların hayatlarını nasıl tehlikeye attığını" gösterecek ve bunun sonucunda ortaya çıkan "kardeşliğin" duygusal temelini vurgulayacak.

    İlk bakış fotoğrafları, Butler'ın bir jetin önünde ordu teçhizatı giydiğini ve sert görünüşlü bir Keoghan'ı gösteriyor. "Masters of the Air" ilk iki bölümünü 26 Ocak 2024'te yayınlayacak ve 15 Mart'taki sezon finaline kadar her Cuma yeni bölümler yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top