Hesabım
    "Spartacus" Spin-Off Dizisi "House of Ashur" İçin Çalışmalar Başladı

    Starz "Spartacus: House of Ashur" dizisini duyurdu.

    .

    Starz, on yıl önce gösterime giren hit dizisi "Spartacus" ile aynı dünyada geçen on bölümlük yeni drama dizisi "Spartacus: House of Ashur"a yeşil ışık yaktı.

    Dizi "tarihi değiştiren, erotik, heyecan verici, inişli çıkışlı bir deneyim" olarak özetleniyor ve en az bir önemli ölümü büyük ölçüde yeniden ele alsa da orijinali temel alıyor. Nick Tarabay, köle isyanını bastırmak için Romalılarla işbirliği yapan zeki ve entrikacı Suriyeli köle Ashur rolünü yeniden canlandıracak. “Spartacus: Vengeance”ın sonunda karakterin başı Vezüv Dağı'nın eteklerinde kesilmişti.

    Yeni dizi, Ashur ölmeseydi ve Romalılara Spartacus'u öldürüp köle isyanını bastırmada yardım etmesi karşılığında, bir zamanlar Batiatus'un (John Hannah) sahip olduğu gladyatör okulunu hediye alsaydı ne olurdu sorusunu soruyor.

    Baş yazar ve yürütücü yapımcı Steven S. DeKnight, yeni dizi için aynı sıfatla geri dönecek, bu da şu soruyu akla getiriyor: Eğer bu ölümü yeniden kurgulayabiliyorlarsa, başka hangi orijinal karakterler (ölü veya diri) geri gelebilir?

    DeKnight yaptığı açıklamada şunları söylüyor: "On yıl sonra sevdiğiniz bir diziye geri dönme fırsatına sahip olmak çok nadir, harika bir fırsat. STARZ, Lionsgate ve eşsiz Nick Tarabay'la birlikte Spartacus destanının bir sonraki bölümünü oluşturacağım için bundan daha heyecanlı olamazdım."

    Orijinal dizi 2010-2013 yılları arasında yayınlandı. Ünlü yıldızı Andy Whitfield ilk sezonun ardından, kanserden vefat ettiğinde rolü Avustralyalı aktör Liam McIntyre devraldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top