Hesabım
    Anime "Terminatör" Dizisi Hazırlık Aşamasında

    Netflix animasyon dizi için Japon animasyon stüdyosu Production IG ile çalışacak.

    .

    Netflix, Geeked Week tanıtım etkinliklerinin bir parçası olarak, Japon animasyon stüdyosu Prodcution IG (Ghost in the Shell) tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Skydance’ın üstlendiği yeni bir Terminatör dizisi duyurdu ve dizinin logosunu içeren kısa bir tanıtım yayınladı.

    1984 yılında James Cameron imzalı unutulmaz "Terminatör" filmi ila başlayan maceranın son filmi “Dark Fate” 2019 yılında izleyicilerle buluştu. Yıllar içind eğelen devam filmleri ilk filmleirn etkisini yakalamayasa da Terminatör’ün hikaye evreni popüler kültürün önemli parçalarından biri haline geldi ve pek çok farklı formata ilham oldu.

    Şimdi aynı evren, tam adı "Terminator: The Anime Series" olan sekiz bölümlük dizi ile Netflix ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Hikaye, az sayıdaki insan ve makine ordusu arasında savaşın on yıllardır sürmekte olduğu 2022 yılında başlıyor ve insanlığın kaderini değiştirmek için 1997 yılına gönderilen bir kadın askeri takip ediyor.

    Asker 1997'ye, Skynet'in insanlığa yönelik yaklaşan saldırısıyla rekabet etmek üzere tasarlanmış yeni bir yapay zeka sistemi başlatmak için çalışan Malcolm Lee adlı bir bilim adamını korumak için gelir ama Malcolm, yaratımının ahlaki karmaşıklıkları arasında yol alırken, gelecekten gelen ve üç çocuğunun kaderini sonsuza dek değiştiren amansız bir suikastçı tarafından avlanır.

    Matt Tomlin dizi sorumlusu, yönetici yapımcı ve yazar olarak görev yapıyor. Serinin ilk animasyon projesini Masashi Kudo yönetiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top