Hesabım
    Neil Gaiman'dan "Sandman" 2. Sezon Hakkında Sevindiren Güncelleme!

    Aylar süren belirsizlik ve gecikmelerden sonra, yaratıcı Neil Gaiman "The Sandman"in 2. sezonuyla ilgili somut bir güncelleme sundu.

    Netflix

    "Sandman" 2. sezonun çekimlere başlayacağı ​​tarih hakkında, dizinin uyarlandığı ikonik çizgi romanların yaratıcısı Neil Gaiman sevindiren bir güncelleme paylaştı.

    Gaiman'ın popüler çizgi roman serisinden uyarlanan Netflix yapımı dizinin 1. sezonu geçtiğimiz yılın Ağustos ayında yayınlandı. Tom Sturridge'in onlarca yıl süren hapis cezasının ardından kendi diyarına düzen getirmeye çalıştığı Dream karakterine hayat verdiği dizi olumlu eleştirilerin ardından, Kasım 2022'de 2. sezon için yenilendi ancak o zamandan beri yapımda gecikmeler yaşandı.

    Yeni sezonun prodüksiyonu geçtiğimiz Haziran ayında başladıktan hemen sonra, SAG-AFTRA grevi nedeniyle durdurulmuştu. Şimdi, aylarca süren belirsizliğin ardından Gaiman, 2. sezon çekimlerinin 27 Kasım Pazartesi günü devam edeceğini doğrulayarak hayranları sevindirdi. Gaiman, Bluesky hesabında, çekimlerin yeniden başlayıp başlamayacağını soran bir kullanıcıya basit ve net bir "Evet" ile yanıt verdi.

    "The Sandman"in devam hikayelerini heyecanla beklerken, gelecek yeni bölümlerinin resmi olarak "2. sezon" olarak duyurulmadığını, Netflix'in dizinin devamından genişleme veya "daha fazla bölüm" olarak bahsettiğini hatırlamakta fayda var. Bu bilinçli karar, izleyicilerin gelecek sezondan, ilk sezon olduğu gibi 10 bölüm beklememeleri gerektiğini, bölüm sayısının azalmasının muhtemel olduğunu gösteriyor.

    Bu yön değişikliğinin yaratıcı düşüncelerden mi yoksa ticari nedenlerden mi (veya her ikisinden) mi kaynaklandığı belli değil, ancak geleneksel sezon yapısından kaçınmak, gösterinin daha küçük bölüm grupları ve yan hikayelerle genişlemeye devam etmesine izin verebilir ve bu da aslında Gaiman'ın çizgi romanlarının fikrine uygun bir yaklaşım olarak değerlendirilebilir.

    İlk sezondan kısa bir süre sonra yayınlanan "A Dream of A Thousand Cats" adlı bonus bölüm de Netflix'in dizinin ek genişletmelerine nasıl yaklaşacağının bir göstergesi olabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top