Hesabım
    Marvel'ın "What If...?" Dizisinden İkinci Sezon Fragmanı Paylaşıldı

    "What If...?" 22 Aralık'ta geri dönüyor.

    Marvel Studios, Marvel Sinematik Evreni'nde geçen antoloji animasyon dizisi “What If…?”in ikinci sezonundan ilk fragmanı yayınladı.

    Gözcü, ikinci sezonda da geniş çoklu evrende rehberimiz olarak yolculuğuna devam ediyor ve Marvel Sinematik Evreni boyunca yepyeni ve tanıdık yüzleri tanıtıyor. Animasyon antoloji serisi, ikonik rollerini yeniden canlandıran çok sayıda yıldızın yer aldığı inanılmaz bir seslendirme kadrosuyla klasik Marvel Sinematik anlarını sorguluyor, yeniden ele alıyor ve çarpıtıyor.

    Yeni sezonun bölümlerinde sunulan olasılıklar arasında Black Widow ve Hanky ​​Pym'in, Kış Askeri, Gamora ve Tony Stark ile ölümcül bir yarış için bir araya geldiği geçmiş bir görev, eski bir kahramanlar ekibinin ve Hela'nın dönüşü, yeni bir macera ve tamamen yeni karakter yer alıyor.

    Dizinin baş yapımcılığını üstlenen Bryan Andrews aynı zamanda bazı bölümleirn yönetmenliğini yapıyor. Ayrıca A.C. Bradley de baş yapımcı ve yazar olarak projenin içinde.

    "What If…?" dizisinin ikinci sezonu dokuz gün boyunca her gün yeni bir bölümle 22 Aralık'ta Disney+'ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top