Hesabım
    Julianne Moore Başrollü Karanlık Dönem Dizisi "Mary & George"a İlk Bakış

    Julianne Moore ve "Red, White & Royal Blue" yıldızı Nicholas Galitzine başrollü dizinin teaser fragmanı yayınlandı.

    Başrollerinde Julianne Moore ve "Red, White & Royal Blue" filmiyle çıkış yapan Nicholas Galitzine'in yer aldığı yedi bölümlük karanlık, tarihi psikodrama mini dizisi "Mary & George"dan teaser fragman yayınlandı.

    Moore dizide, acımasız Buckingham Kontesi Mary Villiers'ı canlandırırken, Galitzine onun yakışıklı oğlu George'a hayat veriyor. İkili birlikte İngiltere Sarayı'nı fethetmek için planlar yaparken cinayet de dahil olmak üzere hiçbir şeyden çekinmez ve sonunda George, Mary tarafından, Kral I. James'i (Tony Curran) baştan çıkarmak için görevlendirilir.

    "Mary & George"un oyuncu kadrosunda ayrıca Nicola Walker, Niamh Algar, Trine Dyrholm, Sean Gilder, Adrian Rawlins, Mark O’Halloran, Laurie Davidson, Jacob McCarthy, Alice Grant, Amelia Gething, Rina Mahoney ve Simon Russell Beale gibi isimler yer alıyor.

    Dizi, Benjamin Woolley'in 2017 tarihli kurgu dışı kitabı "The King's Assassin"e dayanarak D.C. Moore ("Killing Eve") tarafından yaratıldı. 2024'te yayınlanacak Starz yapımının kesin yayın tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top