Hesabım
    Michael Sheen, Kraliyet Skandalını Anlatan Dizide Başrolde

    Michael Sheen, Amazon'un mini dizisi "A Very Royal Scandal"da Prens Andrew'a hayat verecek.

    .

    "Good Omens" ve "Frost/Nixon" gibi dizilerin sevilen yıldızı Michael Sheen, Amazon'un yakında çıkacak olan üç bölümlük mini dizisi "A Very Royal Scandal"da Prens Andrew rolünü üstlendi.

    Prens'in Newsnight muhabiri Emily Maitlis ile yaptığı ve çocuk istismarı ve ticaretiyle yargılanırken hayatını kaybeden Jeffrey Epstein ile olan arkadaşlığını anlattığı kötü şöhretli röportajı konu alacak dizide Maitlis'i "Luther" ve "The Affair" gibi yapımlarda rol alan Ruth Wilson canlandıracak.

    Maitlis'in Prens Andrew'la yaptığı meşhur röportajına uzanan profesyonel ve kişisel yolculuğuna odaklanan dizinin prodüksiyonu İngiltere'de başladı. Kadroda ayrıca Amanda Thirsk rolünde Joanna Scanlan, Sir Edward Young rolünde Alex Jennings ve Stewart Maclean rolünde Éanna Hardwicke yer alıyor.

    Yapımcılığını Amazon MGM Studios için Blueprint Television'ın üstlendiği ve dünya çapında dağıtımı Sony Pictures Television tarafından yapılan diziyi Julian Jarrold yönetiyor. Proje, Hugh Grant ve Ben Whishaw'un rol aldığı ve büyük beğeni toplayan “A Very English Scandal” ile Claire Foy ve Paul Bettany'nin rol aldığı “A Very British Scandal”ın ardından Amazon'un 'Very/Scandal' serisinde üçüncü yapım olacak.

    Prens Andrew, 17 yaşındaki Virginia Giuffre'yi taciz ettiği yönündeki iddiaları çürütmeye çalıştığı ve Epstein'la olan dostluğu için özür dileme ve Epstein'ın kurbanlarına şefkat gösterme konusunda başarısız olduğu 2019 röportajının etkileri nedeniyle kamusal yaşamdan çekilmek zorunda kaldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top