Hesabım
    David Tennant "Doctor Who" 60. Yıl Özel Bölümlerini Anlattı

    "Doctor Who"nun 60. yılı için David Tennant ve Catherine Tate geri dönüyor.

    BBC

    BBC'nin ikonik dizisi "Doctor Who"nun 60. yılı için özel olarak hazırlanan üç bölümden ilki "The Star Beast" yarın yayınlanacak ve onu birer hafta arayla "Wild Blue Yonder" ve "The Giggle" bölümleri izleyecek. Özel bölümler ülkemizde tüm dünyayla aynı anda Disney+'ta yayında olacak.

    David Tennant ve Catherine Tate'i geri getiren üç özel bölüm, hem dizinin geçmişine saygı duruşu niteliğinde hem de Ncuti Gatwa'nın canlandırdığı yeni Doctor'un liderliğinde altında dizinin gelecekte nereye gideceğinin göstergesi olacak. Bu bölümlerle birlikte dizinin eski baş yazarı Russel T. Davies de yeniden baş yazar ve dizi sorumlusu olarak "Doctor Who"nun başına geçiyor.

    Davies ve Tennant bu hafta BBC'nin "The One Show" talk show'una özel bölümleri tanıtmak için çıktılar ve hayranların bu bölümlerden neler bekleyebileceği hakkında konuştular. Her bölümün bir ölçüye kadar bağımsız ve ton olarak çok farklı olduğunu belirten Tennant şunları söyledi:

    "Üst üste üç cumartesi. Bence Doctor Who cumartesi günleri yaşıyor. Evet, çok farklılar. Her biri gerçekten oldukça benzersiz. İlki, sanırım tanıyacağınız türden bir Doctor Who dünyası. İkincisi Doctor Who'nun daha önce yapılmış hiçbir bölümüne benzemiyor. Ve üçüncüsü… Çılgın!"

    BBC Morning Live programına katılan Davies ise bölümlerin farklılığını şu şekilde açıkladı:

    "Cumartesi günkü ilki olan sanki büyük bir aile filmi, bir Pixar filmi gibi. İkincisi tuhaf, tüyler ürpertici ve tuhaf. Üçüncüsü ise çılgın bir maceranın heyecanını yaşıyor."

    "The Star Beast", Donna'nın dönüşünü konu alacak ve karakter olarak hem Beep the Meep'i (Miriam Margolyes) hem de Wrarth Warriors'ı öne çıkaracak. Bu, bölüm önceki Davies-Tennant dönemine büyük bir övgü olacak gibi görünüyor.

    Üçüncü bölüm olan "The Giggle" ise Neil Patrick Harris'in The Toymaker'ını konu alıyor ve üç özel bölümün içinde büyük bütçeli ve aksiyon ağırlıklı bir yapım olarak dikkat çekiyor.

    Ancak ikincisi, "Wild Blue Yonder" oldukça gizemli tutuluyor. Bu bölümün Davies'in dizinin yeni dönemiyle ilgili niyetini göstermesinin yanı sıra onun geri dönüş motivasyonunun bir parçası olduğu söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top