Hesabım
    Matt Smith, Nick Cave Romanından Uyarlanan Dizide Başrolde!

    Nick Cave'in "The Death of Bunny Munro" romanı dizi oluyor...

    .

    Eski “Doctor Who” yıldızı ve “House of the Dragon” oyuncusu Matt Smith, Nick Cave'in kara mizah romanı “The Death of Bunny Munro”nun altı bölümlük dizi uyarlamasında rol almak ve baş yapımcılığını üstlenmek üzere anlaşma imzaladı.

    Roman Türkçeye Avi Pardo tarafından çevrildi ve 2009’da Siren Yayınları tarafından Bunny Munro’nun Ölümü adıyla yayımlandı. Clerkenwell Films (Misfits) ve Sky Studios adına projeyi Pete Jackson (Somewhere Boy) yazacak ve Isabella Eklöf (Industry) yönetecek.

    Smith, dizide seks bağımlısı, güzellik ürünleri pazarlamacısı, kendini beğenmiş bir çapkın olan ve karısı Libby'nin intiharıyla hayatı raydan çıkan Bunny Munro'yu canlandıracak. Kitap, Bunny'nin dokuz yaşındaki oğlu Bunny Junior ile birlikte, acılarıyla baş etmeye çalışırken, Güney İngiltere'de gittikçe kontrolden çıkan bir yolculuğa çıkmasını anlatıyor.

    Bunny tanıştığı her kadını baştan çıkarmaya çalışır ve Bunny Jr., yavaş yavaş babasının berbat bir durumda olduğunu fark ederken annesinin hayaletiyle konuşur. Eklöf ve Cave dizinin baş yapımcılığını üstlenecek.

    Sky Atlantic ve NOW, NBCUniversal Global Distribution'ın uluslararası satışlarını gerçekleştireceği diziyi İngiltere için üretecek. Çekimler önümüzdeki baharda başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top