Hesabım
    "The Sandman" 2. Sezon Çekimleri Başladı: Setten İlk Görsel!

    Tom Sturridge ve Mason Alexander Park'ın yer aldığı kamera arkası fotoğrafı paylaşıldı.

    Netflix

    Netflix'in, Neil Gaiman'ın ikonik çizgi romanlarından uyarladığı "The Sandman" dizisinin ikinci sezon çekimleri İngiltere'de başladı.

    Aslında yeni sezonun çekimleri, Haziran'da başlamış ve Temmuz'da SAG-AFTRA grevi başlayana kadar Birleşik Krallık'taki Shepperton Stüdyolarında birkaç hafta boyunca sürmüştü. Gaiman Çarşamba günü sete geri döndüklerini duyurdu ve Tom Sturridge'in Dream/Morpheus ve Mason Alexander Park'ın Desire rolünde yer aldığı bir kamera arkası fotoğrafını paylaştı.

    Netflix

    Çekimlerin yeniden başlaması, çizgi romanın çıkışının 35. yıl dönümüne denk geliyor. Gaiman Netflix.com'da yayınlanan mektupta şunları söylüyor:

    "Bu hafta Netflix için The Sandman'in bir sonraki hikaye dizisinin prodüksiyonuna resmi olarak yeniden başlıyoruz. Dahi dizi sorumlusu Allan Heinberg ve kameranın önündeki ve arkasındaki sayısız insan sonsuz derecede özel bir şey inşa ediyor ve bu hikayeleri bir zamanlar hayal bile edilemeyecek bir şekilde hayata geçiriyor.

    Bizi kader bahçesinden cehenneme, hayallerin kalbinden Antik Yunan ve devrimci Fransa'ya, oradan da benim bile tam olarak hayal edemediğim yerlere götürecek bir yolculuk başlıyor. Sabırlı olacağım. Güzel şeyler geliyor."

    Death rolünde Kirby Howell-Baptiste ve Despair rolünde Donna Preston'ın da geri döneceğe ikinci sezona, Destruction rolüyle Barry Sloane'un katılacağı söyleniyor. "The Sandman" ikinci sezonun çıkış tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top