Hesabım
    Netflix, Sofia Vergara Başrollü "Griselda"nın Yeni Fragmanını Paylaştı

    Griselda, 25 Ocak'ta Netflix'te!

    Acımasız bir savaşçı, zeki bir girişimci ve fedakâr bir anne… Bitmek bilmeyen bir hırsla ayakta kalmaya çabalayan Griselda Blanco’nun güce tapan hikâyesini anlatan "Griselda" izleyiciyle 25 Ocak’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te buluşacak!

    Narcos’un yaratıcıları Eric Newman, Doug Miro, Ingrid Escajeda ve Carlo Bernard’ın imzasını taşıyan, Andrés Baiz’in yönettiği dizinin başrolünü ve baş yapımcılığını Sofía Vergara üstleniyor. Vergara, altı bölümlük bu mini dizide daha önce hiç olmadığı kadar hırslı ve bir o kadar da tehlikeli.

    Netflix

    "Griselda" dizisi, zekâsı ve hırsıyla tarihin en çok para kazanan kartellerinden birini kuran Griselda Blanco'nun hayat öyküsünden esinlendi. Blanco’nun akılalmaz acımasızlığı ile cazibesinin tehlikeli birleşimi sayesinde iş hayatı ve ailesi arasında ustalıkla kurduğu denge, onun aynı zamanda "Ana" lakabıyla tanınmasına yol açtı.

    Dizide Vergara'nın yanı sıra Alberto Guerra (Dario Sepúlveda), Christian Tappan (Arturo Mesa), Martín Rodríguez (Rivi Ayala), Juliana Aidén Martinez (June Hawkins), Vanessa Ferlito (Carmen Gutiérrez) gibi isimler rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top