Hesabım
    Supernatural Geri Dönebilir mi? Jared Padalecki ve Jensen Ackles Ne Dedi?

    Winchesterlar'ın hikayesi bitmemiş olabilir.

    The CW

    Supernatural, 15 sezonun ardından yayınlanan final bölümünden bu yana üç yıl geçti. CW'nin başarılı dizisi, kendisini ağ üzerindeki en uzun soluklu dizi olarak kabul ettirdi ve dizi hala bugün bile ilgi görmeye devam ediyor. İki spin-off denemesinden sonra, Supernatural evreni nihayet The Winchesters adlı bir öncül dizi ile genişlemeyi başardı. Bu dizi, Sam ve Dean'ın ebeveynlerinin kökenlerine odaklanıyordu. Dizinin iptal edilmesinin ardından, başka bir spin-off gelebilir mi?Dizinin başrol oyuncuları; Jared Padalecki ve Jensen Ackles konuya dair görüşlerini paylaştı.

    İkili, birçok eski oyuncu arkadaşıyla birlikte son zamanlarda Creation Entertainment'ın Supernatural temalı etkinliği olan 'The Road So Far... The Road Ahead' adlı etkinlikte yer aldı. YouTube üzerinden yayınlanan Altın Panel sırasında bir hayran, dizinin final anlarında Sam ve Dean'ın tekrar Cennet'te buluşmasını ve muhtemel geleceği sordu. Fazla detay vermemekle birlikte, Jared Padalecki bunun üzerine düşündüklerini şöyle paylaştı:

    "Bazı fikirlerim var, şimdi yazarlar ve oyuncular da geri döndü. Umarım ki hepimiz bir araya geliriz. Bu konuda gelişmeleri takip edin. Bununla ile ilgili bazı görüşmeler yapılıyor."

    Şu an sadece görüşmelerin yapıldığı anlaşılıyor, herhangi bir projenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini söylemek için elbette henüz erken. Yine de, bu bile heyecan verici bir gelişme. The Winchesters, bu yılın başlarında The CW'nin Nexstar tarafından satın alınması sırasında gerçekleşen bir iptal kıyımının parçası olarak, ilk sezonunun ardından iptal edildi. Spin-off'un sona ermesine rağmen, eğer Jared Padalecki ve Jensen Ackles katılmaya istekli olursa, The CW'nin en azından başka bir projeyi düşünmesi muhtemel.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top