Hesabım
    "Yu Yu Hakusho" Fragman: Dünyalar Çarpışıyor

    Ünlü manganın canlı aksiyon uyarlaması 14 Aralık'ta Netlix'te

    Netflix

    Şu sıralar en iyi manga ve oyunlardan bazılarının canlı aksiyon uyarlamalarının revaçta olduğu bir dönemdeyiz. Sıradaki uyarlama ise Yu Yu Hakusho. One Piece çılgınlığı henüz bitmedi ve şimdi onun ikinci sezonunu beklerken, Yu Yu Hakusho canlı aksiyon uyarlaması için de geri sayım yapıyoruz. Seriden yayınlanan fragman ise heyecan uyandırıyor.

    Özellikle animasyondan canlı aksiyona uyarlamaların en heyecan verici kısımlarından biri, işin içine birden fazla dinamiğin dahil olması. İçerik oluşturucular yalnızca yeni izleyiciler için bir dünya oluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda mevcut hayran kitlesinin beklentilerini de karşılamak zorundalar. Bu nedenle, iyi düşünülmüş bir oyuncu kadrosundan mükemmel CGI'a, titiz karakter tasarımlarından doğru hikayeye kadar, her şeyin yerli yerinde olması gerekiyor.

    Yu Yu Hakusho, Yoşihiro Togaşi tarafından yazılıp çizilen bir manga serisi. Bir çocuğun hayatını kurtarırken ölen, sonra tekrar hayata döndürülen Yusuke Urameshi'nin öyküsünü anlatıyor. Yu Yu Hakusho'nun ilk olarak 1992'den 1995'e kadar yayınlanan anime dizisi toplam 112 bölümden oluşuyordu. Yu Yu Hakusho, 14 Aralık'ta Netflix katalogundaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top