Hesabım
    AMC'nin Yeni Doğaüstü Dizisi "Sanctuary: A Witch’s Tale"den Fragman

    "Sanctuary: A Witch’s Tale" Ocak ayında başlayacak..

    AMC+, yaklaşan doğaüstü draması Sanctuary: A Witch's Tale'in resmi fragmanını yayınladı . Dizi, ilk iki bölümüyle 4 Ocak'ta AMC+ ve Sundance Now'da yayınlanacak ve ardından haftalık olarak yeni bölümler gelecek.

    Fragmanda cadıların topluma kabul edildiği bir dünya tanıtılıyor. Ancak küçük Sanctuary kasabasında bir trajedi yaşanınca, kasaba sakinleri, ikna edici kanıtlar ışığında bir cinayetin sihir kullanılarak işlendiğine inanırlar Bu sonuç kasabanın cadısını hedef haline getirir.

    “Sanctuary: A Witch's Tale, büyücülüğün gerçek olduğu çağdaş bir dünyada geçiyor. Dizi; cadıların toplumun değerli üyelerinin, yüzlerce yıldır barış içinde yaşadığı cennet gibi bir İngiliz kasabası olan Sanctuary'de geçiyor. Hikayenin merkezinde, Sanctuary'nin cadısı Sarah Fenn yer alıyor. Kasaba halkı geleneksel çareler başarısız olduğunda sorunlarını çözmek için ona güvenir. Ragbi yıldızı Dan Whithall, görünüşte bir kazada trajik bir şekilde öldüğünde, onun ölümü, Sarah ve onun ergen kızı Harper'a karşı duyulan korkunç bir şüphe ve korku dalgasını sebep olur.

    Sanctuary: A Witch's Tale, VV James'in romanından Debbie Horsfield tarafından uyarlandı. Başrollerde Elaine Cassidy, Amy de Bhrun, Hazel Doupe, Stephanie Levi-John, Valerie O'Connor, Kelly Campbell ve Stephen Lord yer alıyor. 7 bölümlük dizinin baş yapımcılığını Monumental Television üstleniyor, yönetmenliğini ise Lisa Mulcahy ve Justin Molotnikov yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top