Hesabım
    Marvel Studios, Black Panther Dizisini Duyurdu: "Eyes of Wakanda"

    Marvel Sinematik Evreni'nde Wakanda'nın yeni hikayeleri keşfedilecek.

    Marvel Studios

    Marvel Studios, Black Panther merkezli yeni animasyon dizisi "Eyes of Wakanda"yı duyurdu. Dizi, Wakanda'nın geçmişinden gelen savaşçıların tehlikeli vibranyum eserlerini kurtarmak için dünyayı dolaşmasına odaklanacak.

    "Eyes of Wakanda"nın duyurusu, animasyon antoloji dizisi "What If...?"in ikinci sezonunun özel gösterimi sırasında katılımcılara izletilen kısa bir tanıtım filminin parçası olarak yapıldı.

    Marvel animasyonunun geleceğine yönelik tanıtım filminde ayrıca, merakla beklenen "X-Men '97" ve "Your Friendly Neighborhood Spider-Man" (daha önce "Örümcek Adam: Birinci Yıl" olarak duyurulmuştu) dizileri de yer aldı.

    "Eyes of Wakanda" diğer Marvel dizileri gibi Disney+ hizmetinde yayınlanacak ancak henüz çıkış tarihi açıklanmadı. Dizinin zaman çizelgesinde nerede yer alacağı ve bu projenin yönetmen Ryan Coogler tarafından 2021'in başlarında geliştirilen Wakanda serisinden ayrı olup olmadığı da şimdilik belli değil.

    Dizinin duyurusu, Marvel Studios'un 2025'te yayınlanacak çeşitli dizi ve filmlerde dahil olmak üzere gelecek programını elden geçirdiği ve yeniden değerlendirdiği bir dönemde geldi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top