Hesabım
    "Bridgerton" 3. Sezona İlk Bakış: Yayın Tarihi Açıklandı!

    Netflix'in sevilen dizisi "Bridgerton"ın yeni sezonu iki kısım halinde yayınlanacak.

    Netflix, romantik drama dizisi "Bridgerton"ın 3. sezonunu merakla bekleyen hayranları kısa bir tarih duyurusu videosu yayınlayarak sevindirdi.

    Sevilen dizinin yeni sezonu, önceki sezonlardan farklı olarak iki kısım halinde yayınlanacak ve ilk kısım 16 Mayıs 2024'te, kalan bölümler ise 13 Haziran 2024'te platformun kütüphanesine eklenecek.

    Dizinin 2. sezonu Mart 2022'de yayınlandı, bu da yeni sezon geldiğinde, Bridgerton ailesiyle en son görüşmemizin üzerinden iki yıldan fazla süre geçmiş olacağı anlamına geliyor. Bu uzun arada prequel dizisi "Queen Charlotte: A Bridgerton Story" izleyicilerle buluştu.

    Üçüncü sezonda hikayenin merkezinde, dizinin ilk sezondan bu yana inşa ettiği Colin Bridgerton (Luke Newton) ve Penelope Featherington (Nicola Coughlan) aşkı olacak.

    Sezon öncelikle Netwon ve Coughlan'ı takip edecek olsa da, 2. sezonda hikayenin merkezi olan Anthony ve Kate Bridgerton karakterlerine hayat veren Jonathan Bailey ve Simone Ashley de dahil olmak üzere oyuncu kadrosunun çoğu geri dönüyor.

    Ancak ilk sezonda Daphne Bridgerton'a hayat veren ve ikinci sezonda kısaca görünen Phoebe Dynevor, üçüncü sezon için geri dönmüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top