Hesabım
    Nine Perfect Strangers'ın 2. Sezon Kadrosu Genişliyor; Annie Murphy, Christine Baranski, Maisie Richardson-Sellers ve Diğerleri

    2. sezonda bizden bir isim, Aras Aydın da var..

    hulu

    Geçtiğimiz Haziran ayında Nine Perfect Strangers 2. sezon onayını resmen almış ve dizinin yeni sezonunda da Nicole Kidman'ın hem başrole hem de baş yapımcılığa geri döneceği de açıklanmıştı. Oyuncu kadrosu hakkında şimdiye kadar bazı dedikodular gelse de, isimler resmi olarak açıklanmamış, ancak ülkemizden bir oyuncu olan Aras Aydın'ın yeni sezonda yer alacağı haberleri gelmişti. Şimdi ise Nine Perfect Strangers'ın hemen hemen tüm yeni sezon kadrosu belli olmuş durumda.

    "Nine Perfect Strangers" Geri Dönüyor: Nicole Kidman'a Aras Aydın Eşlik Edecek!

    Murray Bartlett, Annie Murphy, şu sıralar The Gilded Age'de izlediğimiz Christine Baranski, Dolly De Leon, Maisie Richardson-Sellers, King Princess, Aras Aydın ve Lucas Englander ile birlikte dizinin düzenli oyuncuları olarak yer almak üzere anlaştılar.

    Karakter detayları henüz açıklanmasa da; Bartlett "Brian"ı canlandıracak, Murphy ve Baranski ise sırasıyla Imogen ve Victoria rollerini üstlenecekler. De Leon "Agnes" rolünü, Richardson-Sellers "Wolfie"yi, Aydın "Matteo" rolünü Englander ise "Martin" rolünü üstlenecek. Müzisyen King Princess ilk oyunculuk deneyiminde Tina'yı canlandıracak.

    Ağustos 2021'de Hulu'da gösterime giren 1. Sezon, şehirden gelen dokuz stresli yabancının daha iyi bir yaşam tarzına doğru yola çıkmak için şifa ve dönüşüm vaat eden butik bir sağlık ve zindelik tesisine gitme girişimlerini takip ediyordu. Bu 10 günlük inziva sırasında onlara göz kulak olan tesisin yöneticisi Masha, yorgun zihinlerini ve bedenlerini yeniden canlandırmayı misyon edinmiş bir kadındır. Dizi, ilk sezonda yürütücü yapımcı olarak da görev yapan Liane Moriarty'nin aynı adlı romanından uyarlandı.

    İlk sezonda Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace Van Patten, Tiffany Boone ve Manny Jacinto rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Nine Perfect Strangers" Geri Dönüyor: Nicole Kidman'a Aras Aydın Eşlik Edecek!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top