Hesabım
    Andrew Scott'lı "The Talented Mr. Ripley" Uyarlamasına İlk Bakış

    Netflix mini dizi "Ripley"den ilk kareleri yayınladı.

    Netflix

    Netflix, Patricia Highsmith'in çok satan Tom Ripley romanlarından uyarlanan, başrolünü Andrew Scott'ın üstlendiği "Ripley" dizisinden ilk görselleri yayınladı.

    "Sherlock"ta şeytani bir dehayı, "Fleabag"de ateşli bir rahibi, "All of Us Strangers"da Paul Mescal'ın tutkulu aşkını oynayan Scott, izleyicileri cezbetmeye yabancı değil; ancak İrlandalı aktör için, ilk kez "The Talented Mr. Ripley"de tanıtılan kötü şöhretli dolandırıcı biçilmiş kaftan.

    Karamsar moddaki siyah-beyaz fotoğraflardan oluşan üçlüde Scott, bir arabanın arka koltuğundan dikkatle bakarken, deniz kenarındaki bir manzaraya bakarken ve karanlık bir sokakta yürürken çarpıcı bir figür çiziyor.

    Netflix

    Dizinin özetine göre Tom Ripley, 60'ların başlarında New York'ta dolaşan bir dolandırıcıdır ve kendisini İtalya'ya seyahat etmesi ve oğlunu eve dönmeye ikna etmesi için kiralayan zengin bir adamla yolları kesişir. Ancak onların zenginlik dünyasına girmek her şeyi değiştirir. Ve böylece Tom'un aldatma, dolandırıcılık, karanlık ve evet cinayetle renklenen yeni hayatı başlar.

    Sekiz bölümlük dizi, Oscar ödüllü Steven Zaillian (Schindler's List, The Night Of) tarafından yazıldı ve yönetildi. Asi elit Dickie Greenleaf rolünde Johnny Flynn ve Tom'un karanlık amaçlarından şüphelenmeye başlayan Marge Sherwood rolünde Dakota Fanning de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

    Netlix

    Tom Ripley daha önce Matt Damon tarafından Jude Law, Gwyneth Paltrow ve Cate Blanchett'in de rol aldığı "Yetenekli Bay Ripley"in 1999 film uyarlamasında canlandırıldı.

    "Ripley" 2024'te Netflix'te yayınlancak ancak kesin yayın tarihi henüz duyurulmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top