Hesabım
    Can Yaman'lı "Violet Like the Sea" BluTV'ye Geliyor!

    Can Yaman ve Francesca Chillemi'nin başrollerinde yer aldığı dizi yakında sadece BluTV'de!

    BluTV

    BluTV, Can Yaman'ın başrolünü Francesca Chillemi ile paylaştığı İtalya yapımı "Violet Like the Sea" (Viola come il mare) dizisinin çok yakında platforma ekleneceğini duyurdu.

    12 bölümlük ilk sezonu 2022 sonbaharında yayınlanan "Violat Like the Sea"nin ikinci sezon çekimleri İtalya'da devam ediyor. Yine 12 bölüm olacak yeni sezonun 2024 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

    Elena Bucaccio ve Silvia Leuzzi tarafından yaratılan polisiye komedi dizisi, güzellik yarışması birincisi ve bir moda gazetecisi olan Viola Vitale ile müfettiş Francesco Demir'in maceralarını anlatıyor.

    Viola Vitale, babasını aramak için memleketi Sicilya'ya döndüğünde bir dijital haber şirketinde çalışmaya başlar ve sinestezi yardımıyla suçları çözme konusunda uzman olan polis müfettişi Francesco Demir'e katılır.

    BluTV haberi "Cinayet vakalarında yan yana çalışan Muhabir Violet Vitale ve Müfettiş Francesco Demir'in maceralarına davetlisiniz." ifadeleriyle duyurdu ancak dizinin platforma ekleneceği kesin tarihi henüz paylaşmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top