Hesabım
    Nicole Kidman'lı "Expats" Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

    Prime Video, başrollerini Nicole Kidman, Sarayu Blue ve Ji-young Yoo'nun paylaştığı Expats'ın fragmanını yayınladı.

    Prime Video, "The Farewell"in yönetmeni Lulu Wang'ın imzasını taşıyan, Nicole Kidman başrollü altı bölümlük sınırlı dizi "Expats"ın fragmanını yayınladı.

    2014 Hong Kong'unun canlı ve çalkantılı dokusunda geçen "Expats", hayatları ani bir aile trajedisinden sonra kesişen üç Amerikalı kadına - Margaret (Kidman), Hilary (Sarayu Blue) ve Mercy (Ji-young Yoo) - odaklanıyor.

    Ayrıcalıklı yaşamların sorgulandığı dizi, mağduriyet ile suçluluk arasındaki çizgi bulanıklaştığında neler olabileceğini gözler önüne seriyor. Dizide Margaret'in kocası Clarke'ı Brian Tee ve Hilary'nin kocası David'i Jack Huston canlandırıyor.

    İlk iki bölümü 26 Ocak 2024 günü yayınlanacak olan "Expats"ın kalan bölümleri 23 Şubat 2024 gününe kadar haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

    Dizinin yaratıcısı, yönetmeni ve yazarı Lulu Wang aynı zamanda Local Time adına Daniele Melia ile birlikte dizinin yönetici prodüktörlüğünü üstleniyor. Diğer yönetici prodüktörler arasında; Nicole Kidman, Blossom Films (Nine Perfect Strangers) adına Per Saari, senarist Alice Bell, Per Capita Productions (Bones and All) adına Theresa Park ile Stan Wlodkowski (The Old Guard) yer alıyor.

    Vera Miao (Two Sentence Horror Stories), Gursimran Sandhu (Game of Thrones) ve Janice Y. K. Lee de Expats dizisinde Bell ve Wang’le beraber senarist olarak görev alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top