Hesabım
    David Fincher "Mindhunter"ı Geri Getirmeyi Düşünüyor!

    "Mindhunter"ın yıldızı dizinin geri dönebileceğine dair ipuçlarını paylaştı.

    Netflix

    Geçtiğimiz Şubat ayında Le Journal Du Dimance'a verdiği röportajda David Fincher, çok beğenilen Netflix dizisi "Mindhunter"ın üçüncü sezon için yenilenmeyeceğini doğrulamıştı. Ancak dizinin hayranları için ufukta bir umut ışığı göründü!

    "Mindhunter"ın başrol oyuncularından biri olan Holt McCallany, Awards Daily aracılığıyla, Fincher'ın önceki yorumlarından vazgeçebileceğinin ipuçlarını verdi. McCallany şunları söyledi:

    "David'in bu konuda düşündüğünü duydum. Geri döneceğini söylemiyorum. Ama şunu söylüyorum, eğer geri dönerse, ben de onunla geri döneceğim. Buna tam olarak güvenemezsiniz, ancak bu David'in ne yapmak istediğine bağlı olacak […] sadece bunun hakkında düşünmesi bile umut verici bir işaret."

    Seri katillerin nasıl tanımlanacağına dair bir profil oluşturmak için tarihteki en kötü katillerden bazılarının iç dünyasını ve zihinlerini araştıran ajan Holden Ford (Jonathan Groff), Bill Tench (Holt McCallany) ve psikolog Dr. Wendy Carr'a (Anna Torv) odaklanan "Mindhunter"ın ilk üç bölümü fincher tarafından yönetildi. Diğer altı bölüm ise Andrew Dominik ve Carl Franklin'in imzasını taşıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top