Hesabım
    Marvel Yöneticisi Açıkladı: Netflix'in "Daredevil" Dizisi MCU'ya Dahil mi?

    Marvel yöneticisi Brad Winderbaum'a göre Daredevil ve diğer Netflix/Marvel dizileri MCU kanonuna dahil...

    Netflix

    Marvel Studios, 2024'e, hem ilk Marvel Spotlight dizisi hem de ilk R dereceli MCU dizisi olarak tanıtılan beş bölümlük Disney+ sınırlı dizisi "Echo" ile başlıyor.

    Fragmanlar, "Echo"nun, daha önce Netflix için çekilen Marvel Television dizilerinde görülen daha gerçekçi ve sert tarza geri döndüğünü gösteriyor; dizinin aynı zamanda gelecek yıl yayınlanması planlanan "Daredevil: Born Again"in habercisi olduğu göz önüne alındığında bu şaşırtıcı değil.

    Charlie Cox'un Matt Murdock/Daredevil ve Vincent D'Onofrio'nun Wilson Fisk/Kingpin karakterleri de "Daredevil: Born Again" ile geri dönmeden önce, Netflix'in "Daredevil" dizisindeki rolleriyle "Echo"da izleyici karşısına çıkacaklar.

    Bunların Netflix dizisindeki karakterlerle aynı olup olmadığı hiçbir zaman tam olarak açıklanmadı. Ancak MCU baş yapımcısı Brad Winderbaum, Screen Rant'a verdiği yeni röportajda Netflix'in "Daredevil" dizisini MCU kanonunun bir parçası olarak gördüğünü söylüyor:

    "Şunu söyleyebilirim ki, bu noktaya kadar Kutsal Zaman Çizelgesi'nin ne olduğu, ne olmadığı konusunda biraz temkinli davrandık. Açıkçası bu, stüdyoda 'aracılarla birlikte davranmalıyız' diye düşündüğümüz bir dönemden doğdu. Bu, Netflix malzemelerini geliştiren şirketin başka bir parçasıydı.

    Biz onların ne yaptığının farkındaydık, onlar da bizim ne yaptığımızın farkındaydı ama yine de dengelenmesi gereken çok şey vardı. Ama artık biraz zaman geçtiğine göre, artık hikayelerin aslında ne kadar iyi entegre olduğunu gördüğümüze göre, kişisel olarak ben Brad Winderbaum bunun Kutsal Zaman Çizelgesi'nin bir parçası olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim."

    Marvel, zaman çizelgeleri açısından karakterler konusunda hala belirsizliğini koruyor, ancak her ikisi de önceki dizide oynadıkları karakterlerin aynısını oynuyor gibi görünüyor - Kingpin'in "Hawkeye"deki süper güce yakın kısa anları buna dayanmıyor.

    “Daredevil: Born Again”in çekimleri yarıdayken Marvel ara verip projede kapsamlı yaratıcı bir revizyona gitmeyi tercih etti. Gelecek yıla kadar çıkması beklenmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top