Hesabım
    "3 Cisim Problemi" Fragman: Game of Thrones Yaratıcılarından Bilim Kurgu Dizisi!

    Netflix'in merakla beklenen bilim kurgu dizisi "3 Cisim Problemi"nden fragman yayınlandı.

    Netflix, "Game of Thrones"un yazar ve yapımcıları David Benioff ve D. B. Weiss'in yeni bilim kurgu destanı "3 Cisim Problemi"nin tam fragmanını yayınladı.

    Proje, Çinli yazar Liu Cixin'in, insanlık evrende yalnız olmadığını keşfettiğinde ve uzak, zorlu bir dünyadan gelecek bir uzaylı gücüne hazırlandığında neler olacağını anlatan, Hugo ödüllü bilim kurgu üçlemesine dayanıyor.

    "3 Cisim Problemi"nin özeti şu şekilde: Genç bir kadının 1960'lı yıllarda Çin'deki kader kararı, uzay ve zaman boyunca günümüze kadar yansıyor. Doğanın kanunları gözlerinin önünde açıklanamaz bir şekilde çözüldüğünde, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup parlak bilim insanı, insanlık tarihindeki en büyük tehdide karşı koymak için alışılmışın dışında bir dedektifle güçlerini birleştirir.

    Dizinin geniş oyuncu kadrosunda Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong ve Jonathan Pryce yer alıyor. Oscar adayı yönetmen Derek Tsang (Better Days) birden fazla bölümü yönetti.

    Benioff ve Weiss, ortak yaratıcı, yazar ve yönetici yapımcı Alexander Woo (True Blood) ile birlikte dizi yapımcıları olarak görev yapıyor. Rian Johnson ve Rosamund Pike'ın yanı sıra Brad Pitt'in Plan B Entertainment'ı da pek çok yönetici yapımcı arasında yer alıyor.

    "3 Cisim Problemi" 21 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top