Hesabım
    "Star Wars: Ahsoka"nın 2. Sezonu Geliştirme Aşamasında

    Dave Filoni'nin "Star Wars" dizisi devam ediyor...

    Disney

    Lucasfilm, "Star Wars: Ahsoka" dizisinin ikinci sezonunun yaratıcı Dave Filoni ile birlikte geliştirilmekte olduğunu resmen doğruladı. Haber, Jon Favreau'nun yöneteceği yeni "Star Wars" filmi "The Mandalorian & Grogu"nun tanıtım duyurusunun bir parçası olarak geldi.

    Duyuruda resmi olarak şu ifadelere yer verildi: "The Mandalorian & Grogu, Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold ve şu anda Ahsoka'nın 2. sezonunu geliştirmekte olan Dave Filoni'nin yönetteceği filmler de dahil olmak üzere Lucasfilm'in devam eden uzun metrajlı geliştirme listesine liderlik edecek."

    Jon Favreau'dan Star Wars Filmi Geliyor: "The Mandalorian & Grogu"

    Favreau ve Filoni, üç sezon boyunca "The Mandalorian" dizisinde birlikte çalıştılar; bu dizi daha çok Favreau'ya aitken, "Ahsoka" daha çok Filoni'nin dizisiydi. Duyuru, "The Mandalorian"ın dördüncü sezonunun, en azından bir süre ertelendiğini ve önce filmin geleceğini öne sürüyor.

    Ayrıca Filoni'nin film çalışmalarına bir süreliğine ara vereceği ve "Ahsoka"nın ikinci sezonunun filmden önce gelerek hikayeyi tamamlaması beklenen filme yol açmasının muhtemel olduğu öne sürülüyor.

    “Ahsoka” ilk sezon finalini 3 Ekim'de yayınladı. Dizide hayranların sevdiği Jedi Ahsoka Tano karakteri rolünde Rosario Dawson, galaksiyi Galaktik İmparatorluğun çöküşünden sonra yeni bir tehdit olan Büyük Amiral Thrawn'dan kurtarmaya çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top