Hesabım
    Korsan Komedisi "Our Flag Means Death" İptal Edildi

    Taika Waititi ve Rhys Darby liderliğindeki HBO Max dizisi, ikinci sezonun ardından iptal edildi.

    HBO

    Max, korsan komedi ve kuir romantizm dizisi "Our Flag Means Death", iki sezonun ardından iptal etti. Karar, Ekim ayı sonlarında yayınlanan ikinci sezon finalinden üç ay sonra gerçekleşti.

    Dizinin başrollerini, Beyefendi Korsan Stede Bonnet rolünde Rhys Darby ve huysuz Kaptan Karasakal/Edward Teach rolünde Taika Waititi üstleniyordu.

    Başlangıçta bir açık deniz komedisi olarak satılsa da, ilk sezonun ikinci yarısında dizi, Stede ve Karasakal'ın gerçek bir evrime tanık olan ilişkisi de dahil olmak üzere neşe, özen ve mizahla işlenen çok sayıda LGBTQ+ romantizmiyle televizyondaki en kapsayıcı programlardan birine dönüştü.

    Max'ten THR'ye yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    Max, Our Flag Means Death'in üçüncü sezonuna devam etmeyecek olsa da yaratıcı David Jenkins, Taika Waititi, Rhys Darby, Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein, Antoine Douaihy ve tüm muhteşem oyuncu kadrosu ve ekibin hayata geçirdiği neşeli, komik ve samimi hikayelerden gurur duyuyoruz. Ayrıca bu hikayeleri benimseyen ve gösteriyi çevreleyen muhteşem, kapsayıcı bir topluluk oluşturan sadık hayranlara da teşekkür ediyoruz."

    Toplamda 18 bölüme sahip olan ve yüksek eleştirel puanlar alan başarılı dizinin yaratıcısı Jenkins, hikayeyi üç sezon olarak planladığını belirtiyor. Her ne kadar bu üç sezonluk plan yerine getirilmeyecek olsa da, ikinci sezon finali, heyecan verici bir şekilde biten ilk sezonun aksine, daha tatmin edici bir sona ulaşarak bir nevi final oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top