Hesabım
    Çağatay Ulusoy & Taylan Biraderler Dizisi "Kübra"dan Heyecan Dolu Fragman!

    Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, Taylan Biraderler imzalı Netflix dizisi Kübra’dan fragman paylaşıldı.

    Netflix, Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı yeni dizisi "Kübra"nın resmi fragmanını paylaştı.

    Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği, Afşin Kum'un aynı isme sahip romanından uyarlanan "Kübra", kendi halinde genç ve mütevazi Gökhan’ın, telefonuna birtakım gizemli mesajların gelmesi sonucu hayatının değişmesini ve kendini beklemediği olayların içinde bulmasını konu alıyor.

    Evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışan sıradan bir genç olan Gökhan'ın hayatı üyesi olduğu sanal bir uygulamada, Kübra isimli hesaptan gelen "Sen Farklısın!" mesajıyla değişmeye başlar.

    Gökhan başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini ve ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu zamanla anlar. Ancak bu gerçeği kabullenmesi onu zorlu bir yolculuğa çıkarmış olur. Bu yolculukta destekçileri kadar düşmanları da olacaktır ve kendini “karanlık ve aydınlığın savaşı” olarak gördüğü bir savaşın tarafı olarak bulacaktır.

    Sürükleyici hikayesi, gerilimi ve yüksek temposu ile dikkat çeken dizi, oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy’un yanı sıra, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimleri bir araya getiriyor.

    İzleyiciyi mucizeler, seçimler ve gerçekler hakkında sorgulayıcı bir yolculuğa davet eden "Kübra", 18 Ocak’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top