Hesabım
    "Yellowjackets" 3. Sezon Hakkında Üzücü Haber

    Sevilen korku dizisinin yeni sezonu, Hollywood grevleri nedeniyle gecikecek.

    Showtime

    Showtime'ın sevilen korku dizisi "Yellowjackets"ın yönetici yapımcıları Ashley Lyle, Jonathan Lisco ve Bart Nickerson, Emmy Ödülleri'nin kırmızı halısında, yeni sezonu heyecanla bekleyen hayranlara üzücü bir haber verdi. Deadline'e konuşan yapımcılar, üçüncü sezonun 2025'e kadar yayınlanmayacağını açıkladı.

    "Yellowjackets" da diğer birçok senaryolu dizinin yapımını geciktiren yazar ve oyuncu grevlerinden etkilendi. Üçüncü sezonun çalışmaları, 2023 Mayıs ayında başlayan WGA (Amerikan Yazarlar Birliği) grevinden yalnızca bir gün önce başlamıştı ancak grevle birlikte senaryo çalışmaları durduruldu.

    Dizinin yazarlar odası geçtiğimiz Eylül ayında yeniden toplandı ve çalışmalara başladı. Ancak hayranların yeni sezon için tahmin edilenden daha uzun süre beklemesi gerekecek. Dizinin 2025'in hangi yayın aralığında döneceğine dair bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.

    "Yellowjackets", 1996 yılında yaşanan bir uçak kazasına karışan bir grup gencin hem o dönemde hem de kazadan yıllar sonra yaşadıklarını konu alıyor. Dizi 2021'de gösterime girdi ve iki sezonunda yedi Primetime Emmy Ödülü adaylığı alarak büyük beğeni topladı; buna Pazartesi günü HBO'nun "Succession" dizisi karşısında kaybettiği En İyi Drama Dizisi adaylığı da dahil.

    1996 döneminin oyuncu kadrosunda Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Liv Hewson ve Courtney Eaton yer alırken, karakterlerin 2021 dönemindeki hallerini Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Juliette Lewis, Christina Ricci, Lauren Ambrose ve Simone Kessell canlandırıyor.

    İlk sezonu Netflix kütüphanesine eklenen "Yellowjackets", tüm bölümleriyle TOD'da izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top