Hesabım
    "Daredevil: Born Again" Set Fotoğrafları Yeni Marvel Kahramanını Tanıtıyor

    Karen ve Foggy'nin döndüğünü gösteren set fotoğraflarında bir de sürpriz karakter var!

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un "Daredevil: Born Again" dizisinin çekimleri, önceki Marvel Netflix dizileriyle çok daha güçlü bağları olacak büyük bir yaratıcı revizyonun ardından yeniden başladı.

    Setten fotoğraflar ve videolar şimdiden sosyal medyada yayılmaya başladı ve 'Nelson-Murdock-Page' ofis tabelasının görünmesiyle hayranlar derin bir nefes aldı. Hemen ardından da Elden Henson and Deborah Ann Woll, Charlie Cox ile birlikte görüntülendi.

    .

    Bütün bunlar, Netflix'in "Daredevil" dizisinin, Disney'in başlangıçta bir reboot (yeniden başlatma) olacağını duyurduğu "Daredevil: Born Again"e şüpheyle yaklaşan hayran kitlesi tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

    Ancak setten gelen görsellerde daha da şaşırtıcı bir detay daha var. New York'ta 10. Cadde'deki Midtown West Gourmet Deli'de çekilen sahnede, mağazanın içinde meydana gelen bir kavganın yer aldığı bildiriliyor. Video ve fotoğraflarda, Marvel kahramanı White Tiger'ın ekrana geleceğini düşündürecek bir kostüm giymiş gibi görünen maskeli bir karakter ortaya çıkıyor. Karakterin MCU'ya ekleneceği henüz stüdyo tarafından onaylanmadı ve rol için herhangi bir oyuncu da açıklanmadı.

    .

    Çizgi romanlarda birçok karakter, yeteneklerini (güç, dayanıklılık, dövüş becerileri vb.) keskinleştiren ve kendilerini kamufle etme yeteneğine sahip bir muska taşıyan bir kahraman olan White Tiger oldu.

    Bu versiyonun çizgi romanlarda haksız yere cinayetten tutuklanan Hector Ayala olduğu söyleniyor. Daredevil/Matt Murdock onu savunmaya çalıştı ancak başarısız oldu, suçlu bulundu ve ardından kaçmaya çalışırken vurularak öldürüldü.

    "Daredevil: Born Again"in birkaç ay daha New York'ta çekimlere devam etmesi bekleniyor. Dizi 2025'te Disney+'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top