Hesabım
    15 Dizi İptal Edildi: Ratched, Wolf Pack, The Flight Attendant...

    Dijital platformlardan iptal haberleri gelmeye devam ediyor...

    Netflix

    İlk sezonun yayınlanmasından yaklaşık dört yıl sonra, Ryan Murphy'nin akıl hastanesi drama dizisi "Ratched"ın iptal edildiği doğrulandı. Başlangıçta iki sezon olarak planlanan dizinin iptali, başrol oyuncusu Sarah Paulson tarafından Twitter/X'te paylaşılan bir video aracılığıyla duyuruldu.

    20. yüzyılın ortalarında Kuzey Kaliforniya'da geçen ve "One Flew Over the Cuckoo's Nest" filminin ön bölümü olan dizide Sarah Paulson, şeytani Hemşire Mildred Ratched'ı canlandırıyordu. "Ratched" onun bir psikiyatri hastanesinin akıl sağlığı sisteminde gezindiği ilk günlerini, baş hemşire olmasına yol açacak bir yolculuğunun başlangıcını konu alıyordu.

    Netflix ayrıca, "Black Summer" dizisini 2. sezonunun ardından, "Obliterated" ve "Sneakerheads" dizilerini ise ilk sezonlarının ardından iptal ettiğini açıkladı.

    Diğer bir iptal haberi Kaley Cuoco'dan geldi. Oyuncu, Max'te iki sezon yayınlanan "The Flight Attendant" dizisine devam etmeyeceklerini duyurdu.

    Max dizisi "Rap Sh!t", Apple TV+ dizisi "Schmigadoon!", Paramount+ dizileri "The Flatshare", "Chemistry of Death" de iptal edilen yapımlar arasında. Paramount+ ayrıca "The Serial Killer's Wife", "The Doll Factory", "The Killing Kind", "The Burning Girls" ve "One Night" dizilerinin ilk sezonlarını yayından kaldırdı, bu dizilerden vazgeçildiğini ve devam etmeyeceklerini gösteriyor.

    İptal edilen bir diğer Paramount+ dizisi ise "Wolf Pack" oldu. İptal kararının arkasında, Hollywood grevleri nedeniyle ertelenen dizinin giderek artan yapım ve tanıtım maliyetinin yer aldığı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top