Hesabım
    Katil Bebek Chucky Uzay Yolcusu!

    Don Mancini, Chucky'nin uzayda bir maceraya atılacağına dair söylentileri değerlendirdi.

    SyFy

    "Child's Play" ve "Chucky" dizisinin yaratıcısı Don Mancini, Chucky'yi uzaya gönderecek kozmik bir olayla ilgili söylentilere değindi; hayranlardan yeterli talep olması durumunda Chucky'nin uzaya gitmesi fikrine açık olduğunu ve zaten bu konuda bir fikri de olduğunu söyledi.

    Mancini, serinin ilk filmi 1988'de sinemalarda gösterime girdiğinden beri, Chucky adındaki katil oyuncak bebeğin hikayesini taze tutmaya devam etti, orijinalliğine bağlı kalarak yeni karakterler ve hikayeler getirdi. Yan dizi "Chucky"nin üçüncü sezonuna girmesiyle birlikte hayranlar, Mancini'nin bir sonraki bölüm için başka neler planlayabileceğini merak ediyor.

    Mancini yakın zamanda, bir süredir hayranlar tarafından konuşulan, Chucky'yi uzaya gönderen kozmik bir gelişmenin yaklaştığı yönündeki söylentilere değindi. İşleri tekrar hayranlara bırakan Mancini, Satürn Ödülleri'nde Screen Rant'a konuştu ve şunları söyledi:

    "Herkes bana bu soruyu soruyor! O zaman, BENİM sorum şu: 'Onun uzaya gitmesini istiyor musunuz?' Kişisel olarak onun gitmesini istiyor musunuz? Bunun için yeterince talep varsa, eninde sonunda - ne kadar çabuk bilmiyorum - bunun için bir fikrim var."

    Mancini'nin Chucky'yi uzaya göndermek konusunda "bir fikri" olması şaşırtıcı değil. Tıpkı katil bebeğin kurbanlarına her zaman geri döneceğini hatırlatması gibi, Mancini'nin yaratıcılığı için de aynı şey söylenebilir.

    Yıllar geçtikçe Chucky'nin koruyucu bakım sistemine, askeri okula, Hollywood'a, akıl hastanesine, Beyaz Saray'a ve daha fazlasına yönelmesini takip ettik, bu yüzden onun uzayda dolaşmasına da kolayca alışabiliriz. Ancak şimdilik, bu yılın sonlarında gelecek üçüncü sezonun ikinci yarısını sabırla beklemeye devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top