Hesabım
    Bergüzar Korel Başrollü "Düğüm"den Yeni Fragman

    Prime Video'nun ilk orijinal yerli dizisi olan "Düğüm" 23 Şubat'ta yayınlanacak.

    Prime Video, 23 Şubat’ta yayınlanacak ilk Türk Original dizisi "Düğüm"ün fragmanını yayınladı. Heyecan verici sekiz bölümlük polisiye drama dizisi, 23 Şubat'ta Prime Video'da yayına girecek. Prime Video üyeleri, sekiz bölümlük dizinin ilk üç bölümünü hemen izleyebilecek, geri kalan bölümler ise haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

    Başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın paylaştığı OGM Pictures yapımı "Düğüm"ün yapımcılığını Onur Güvenatam, yönetmenliğini ise Can Ulkay üstleniyor.

    Bütün kimliğini doğruluk ve dürüstlük üzerine kurmuş hırslı ve idealist bir haberci olan Neslihan Turan’ın (Bergüzar Korel) kendisini kariyeri ve annelik sorumlulukları arasında dengeleme konusunda büyük bir sınavın içinde bulmasına odaklanan hikayede; Serkan Altunorak, Neslihan’ın eşi, duygusal ve kırılgan bir akademisyen olan Vural karakterine hayat veriyor. Caner Cindoruk ise cinayet büroda görev alan işinde başarılı ve güvenilir komiser Nejat rolünü üstleniyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Neslihan’ın sunduğu programın yapımcısı rolünde İbrahim Selim, rakip kanalın televizyoncusu rolünde Ece Dizdar, Neslihan’ın asistanı rolünde Itır Esen ve Neslihan’ın oğlu Can rolündeyse Kaan Meriç Sezen yer alıyor.

    "Düğüm"ün konusu kısaca şöyle:

    Kayıp ve cinayet dosyalarını incelediği, yüksek reytingli "Tek Gerçek" programını sunan Neslihan Turhan, başarılı olmak ve bu başarısını sürdürmek konusunda bitip tükenmeyen bir hırsa sahiptir. Son yayınında yer altı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okurken ağzından çıkan "Oğlum olsa acımam!" cümlesi, hayatının en zor sınavını başlatacaktır.

    Oğlu Can’ın katıldığı bir partide arkadaşı Lal’i öldürmekle suçlanması Neslihan’ın hayatını alt üst eder. Rakip kanalın dosyayı programda işleyeceğini öğrenen Neslihan dosyayı onlardan alır ve kendi programında yer vermeye karar verir. Neslihan Turhan'ın bu çekişmeli yolculuğu, onun dürüstlük ve güvenilirlik prensiplerine olan bağlılığını sınayacaktır. Tek bir çıkmazı vardır: Oğlunu canlı yayına çıkaracak mıdır?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top