Hesabım
    "Downton Abbey" Geri mi Dönüyor?

    İngiliz dönem dramasının yedinci bir sezonla geri döneceği iddia edildi.

    .

    İngiliz magazin gazetesi The Daily Mail'de bu hafta başında çıkan yeni bir haber, sevilen dönem draması "Downton Abbey"nin geri dönebileceğini belirtiyor.

    Gazete, birkaç hafta önce çekimlere başlandığını ve bu yılın sonunda ekranlara gelebileceğini bildirdi. Haber kaynakları, projenin "çok gizli" olduğunu ve settekilerin katı gizlilik anlaşmaları imzalamaya zorlandığını söylüyor.

    Michelle Dockery'nin yakın zamanda Londra'da görülmesi de orijinal kadronun geri döneceği yeni bir sezon ihtimaline dair söylentileri ateşledi. Ancak sonrasında hiçbir resmi açıklama yapılmadı ve Radio Times, "Downton Abbey'in yeni bölümleri için hazır bir plan yok" şeklinde bir güncelleme paylaştı.

    Dizinin yaratıcısı Julian Fellowes daha önce TalkRadio'ya verdiği bir röportajda (The Sun aracılığıyla) diziye pek çok kez veda ettiğini, dolayısıyla artık dizinin tamamen bitip bitmediği konusunda kalıcı açıklamalarda bulunmadığını söylemişti.

    Fellowes şunları ekledi: "Bu kadar çok insanın bundan keyif alması bana büyük keyif veriyor; insanları neşelendiren bir gösteri yarattığınızı ve onların bu programla iyi vakit geçirdiklerini hissetmek, bunu seviyorum."

    "Downton Abbey" 2010-2015 yılları arasında altı sezon boyunca yayınlandı ve 2019 ve 2022 yıllarında iki filmle geri döndü. Dizinin yeni bir sezonla geri döneceğine dair söylentiler 2023 Mayıs'ına kadar geriye gidiyor.

    O dönemde Independent'a konuşan bir kaynak, "Geliştirilmekte olan bir plan var ve bu konuda çok fazla heyecan var. Oyuncu seçimi yapılıyor ve tüm büyük yıldızların geri dönmesi harika olurdu. İnsanlar 'Downton'u sevdi. Bir İngiliz kurumu haline geldi ve ekranlarımızdan çıktığından beri çok özlendi" demişti.

    "Downton Abbey" hayranları şimdi bu gizli çekimlerin sonucunu görmek için sabırsızlıkla bekliyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top