Hesabım
    Berkun Oya'nın Yeni Netflix Dizisi "Kuvvetli Bir Alkış"tan Fragman

    Berkun Oya imzalı mini dizinin resmi fragmanı yayınlandı.

    Netflix, Berkun Oya (Bir Başkadır, Cici) imzalı yeni mini dizi "Kuvvetli Bir Alkış"ın resmi fragmanını paylaştı. Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’nu buluşturan; yaşama, evliliğe ve ebeveynliğe dair alışılmışın dışında bir perspektif sunan mini dizi, 29 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te!

    Anne, baba ve portakalda bir vitaminden olduğu günlere hasretle bağlı bir çocuk… Merkezine çekirdek bir aileyi alarak on yıllara yayılan bir hikayeyi anlatan "Kuvvetli Bir Alkış" aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını ele alıyor.

    Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Zeynep ve Fatih Artman'ın canlandırdığı Mehmet çifti, çocukları Metin’in (Cihat Süvarioğlu) aralarına katılmasıyla bir aileye dönüşürken, Metin, bu hayatın içerisinde kendi varoluşunun doğasını sorguluyor.

    Yapımını Krek Film’in üstlendiği altı bölümden oluşan "Kuvvetli Bir Alkış", sıra dışı bir mizahla desteklenen, gerçekçilikle örülmüş özgün anlatımıyla izleyiciyi bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor. Dizinin konuk oyuncuları arasında Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Menderes Samancılar, Murat Kılıç, Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top