Hesabım
    "The Boys" 4. Sezonun Çıkış Tarihi Belli Oldu!

    Prime Video, "The Boys" dizisinin yeni sezonu için yayın tarihini duyurdu.

    Prime Video

    Prime Video, Emmy ödüllü "The Boys" dizisinin dördüncü sezonunun 13 Haziran 2024’te gösterime gireceğini duyurdu. Dizinin yeni sezonunun ilk üç bölümü 13 Haziran’da yayınlanırken kalan bölümler haftalık olarak izleyiciyle buluşacak. Sekiz bölümden oluşan sezon, dünyanın 240 farklı bölgesinde sadece Prime Video’da yayınlanacak.

    "The Boys"un dördüncü sezonunda dünya uçurumun eşiğinde! Gücüne yeniden kavuşan Homelander’ın kontrolü altında olan Victoria Neuman, şimdi Oval Ofis’e her zamankinden daha yakın.

    Yaşamak için son birkaç ayı kalan Butcher, hem Becca’nın oğlunu hem de The Boys liderliğini kaybetti ve takımın diğer üyeleri artık onun yalanlarından sıkıldı. Risk oranının her zamankinden yüksek olduğu bu dönemde, The Boys ekibi çok geç olmadan dünyayı kurtarmak için beraber çalışmanın bir yolunu bulmak zorunda!

    Prime Video

    Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Cameron Crovetti’den oluşan "The Boys"un oyuncu kadrosunda dördüncü sezonda Susan Heyward, Valorie Curry ve Jeffrey Dean Morgan da katılıyor.

    "The Boys" dizisi, aynı zamanda yönetici yapımcılığını üstlenen Garth Ennis ve Darick Robertson’un yazdığı, The New York Times’ın en çok satanlar listesine giren çizgi romanına dayanıyor. Dizinin geliştirilmesinde büyük rol oynayan Eric Kripke, aynı zamanda yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top