Hesabım
    Eva Longoria "Only Murders in the Building" 4. Sezona Katıldı

    Dizinin dördüncü sezonunda Mery Streep de geri dönecek.

    Vanity Fair

    Eski "Desperate Housewives" yıldızı Eva Longoria, Hulu'nun "Only Murders in the Building" dizisine katıldı. Longoria dizinin dördüncü sezonunda tekrar eden bir rolde yer alacak ve haberi aktaran Deadline'a göre karakteri "bu sezondaki soruşturmanın dönüm noktasının ayrılmaz bir parçası" olacak.

    Yeni sezon, Charles-Haden Savage'ın (Steve Martin) "Brazzos"taki uzun süreli dublörü olan Sazz Pataki'nin (Jane Lynch) öldürülmesine ve onun yeniden canlanmasına odaklanacak. Hikaye ve karakterlerle ilgili olarak henüz daha fazla ayrıntı paylaşılmadı, ancak sezonun The Arconia'ya dönmeden önce Los Angeles'ı ziyaret edeceğini biliyoruz.

    Steve Martin ile birlikte başrölü paylaşan Martin Short ve Selena Gomez'in yanı sıra Meryl Streep üçüncü sezondaki Loretta Durkin rolünü yeniden canlandırmak üzere geri dönecek, Molly Shannon ise Los Angeles'lı güçlü bir iş kadını olarak kadroda yer alacak.

    Longoria, yakın zamanda ilk uzun metrajlı filmi "Flamin' Hot"ı yönetti ve yeni Apple TV+ dizisi "Land of Women"ın tanıtımını yapmaya başladı. Yaklaşan çalışmaları arasında "Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day" uyarlaması, Isabel Allende'nin "The House of Spritis"inin TV uyarlaması ve Disney+ dizisi "Paola Santiago and the River of Tears" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top