Hesabım
    George Clooney ve Michael Fassbender, Dizi Projesinde Bir Araya Geliyor

    Clooney tarafından yönetilecek "The Department"ın başrolü için Michael Fassbender ile görüşülüyor.

    .

    Michael Fassbender'ın, George Clooney'nin yöneteceği Smokehouse Pictures, MTV Entertainment Studios ve 101 Studios dizisi "The Departmant"da rol almak için görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor.

    Bir casusluk ve gerilim dizisi olan "The Department", Eric Rochant'ın Canal+ için hazırladığı ve Matthieu Kassovitz'in başrol oynadığı Fransız casus dizisi "The Bureau"dan uyarlanıyor.

    "The Bureau" Fransız Gizli Servisleri'nin (DGSE) gizli bir şubesinin üyesi olan ve Şam'daki altı yıllık gizli görevden sonra evine dönen Guillaume Debailly karakterini takip ediyordu.

    Debailly, sahte kimliğinden ve Suriyeli bir kadınla yaşadığı yasa dışı ilişkiden kurtulmakta zorlanır, ancak çok geçmeden kendisini DGSE ile CIA arasındaki bir oyunun ortasında bulur. Dizi güncel jeopolitik konuları ele alıyor ve bu tür işleri yapanların psikolojisini derinlemesine araştırıyordu.

    Clooney'nin versiyonunun çekimleri bu baharda Londra'da başlayacak ve Showtime şimdiden doğrudan dizi olarak yayınlanması için sipariş verdi.

    Keith Cox, Nina L. Diaz, David Glasser, Ron Burkle, David Hutkin, Alex Berger, Ashley Stern, Pascal Breton ve Bob Yari yönetici yapımcılar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top