Hesabım
    Stephen King'den Yeni Bilim Kurgu - Gerilim Dizisi "Constellation"a Övgüler

    Efsanevi korku yazarı Stephen King, Apple TV+'ın yeni gerilim dizisinden övgüyle bahsetti.

    Apple TV+

    Stephen King, Apple TV+'ın yeni psikolojik gerilim dizisi "Constellation"ın güçlü yönlerini vurgulayarak övgü dolu yorumlarını paylaştı.

    "Constellation" uzayda yaşanan bir felaketin ardından Dünya'ya geri dönen astronot Jo'yu (Noomi Rapace) merkezine alıyor. Jo, geri döndüğünde hayatının önemli bölümlerinin eksik olduğunu keşfeder. Hikaye buradan itibaren gelişiyor ve "insan psikolojisinin karanlık kenarlarının keşfi" olmayı vadederken aynı zamanda Jo'nun gerçeği ortaya çıkarma ve kaybettiği her şeyi geri alma arayışını da inceliyor.

    Efsanevi yazar King, diziyle ilgili parlak incelemesini Twitter hesabında paylaştı. Yalnızca ilk iki bölümü izlediğini belirtirken bu iki bölümün "neredeyse mükemmel, heyecan verici ve inandırıcı" olduğunu söylüyor.

    "Constellation"ın incelemelerine göre dizinin tanıtımı "Apollo 13" ve diğer uzay filmlerini yansıtıyor. Bölümler daha büyük bir gizem oluştursa da, uzay odaklı ilk bölüm dizinin tamamını ve gideceği yolu temsil etmiyor. Ancak en azından güçlü bir ilk izlenim bırakmak açısından King erken bir destek sunuyor. Zaman zaman dizi tavsiyesi yapan ünlü yazar daha önce de "Fargo" ve Idris Elba'nın başrolde olduğu "Hijack" dizilerinden beğeniyle bahsetmişti.

    "Constellation", 21 Şubat'ta ilk üç bölümüyle dünya prömiyerini yaptı. 27 Mart'a kadar her Çarşamba yeni bir bölüm gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top