Hesabım
    Netflix'in Yeni Bilim Kurgu Dizisi "3 Cisim Problemi" Bütçe Rekoru Kırıyor

    "Game of Thrones" yaratıcılarının yeni bilim kurgu dizisi 21 Mart'ta Netflix'te!

    Netflix

    HBO'nun hit dizisi "Game of Thrones"un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss'ın yeni bilim kurgu dizisi "3 Body Problem" (3 Cisim Problemi) Netflix'te bütçe açısından rekor kırdı.

    Wall Street Journal'a göre (The Playlist aracılığıyla), Liu Cixin'in ödüllü romanlarından uyarlanan dizinin bölüm başına maliyeti yaklaşık 20 milyon dolar ve ilk sezonun bütçesi tahmini olarak 160 milyon dolar olacak.

    "3 Cisim Problemi" böylece, rekorun önceki sahibi olan canlı aksiyon "One Piece" uyarlamasının bölüm başına 17 milyon dolarını geride bırakarak Netflix tarihindeki en yüksek maliyete sahip prömiyer sezonu oldu. Dizi aynı zamanda HBO'nun en pahalı dizisi "House of the Dragon" ile aynı bütçeye sahip.

    Disney+'ın Marvel dizileri bölüm başına 25 milyon dolarla daha yüksekte yer alırken Amazon, bölüm başına 50 milyon dolarla "Citadel" ve bölüm başına 58 milyon dolarla "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" dizileriyle en fazla harcamayı yapan platform oldu.

    Netflix'te 21 Mart'ta izleyicilerle buluşacak olan "3 Cisim Problemi", genç bir kadının 1960'lı yıllarda Çin'de yaşadıklarının uzay ve zaman boyunca günümüze yansımasını anlatıyor. Doğanın kanunları gözlerinin önünde açıklanamaz bir şekilde çözüldüğünde, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup parlak bilim insanı, insanlık tarihindeki en büyük tehdide karşı koymak için alışılmışın dışında bir dedektifle güçlerini birleştirir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top