Hesabım
    "Avatar: The Last Airbender" 2. ve 3. Sezon Onayını Birlikte Aldı

    Netflix'in canlı aksiyon "Avatar: The Last Airbender" iki sezon daha devam etmeyi garantiledi.

    Netflix

    Netflix, canlı aksiyon “Avatar: The Last Airbender” dizisini iki sezon daha yenilediğini duyurdu. Ayrıca dizinin üçüncü sezonla birlikte biteceğini de doğruladılar.

    Sipariş, dizinin üç sezonluk animasyon serisini tamamen canlı aksiyona uyarlamasına olanak tanıyacağı anlamına geliyor. İkinci ve üçüncü sezonların bölüm sayıları, yapım tarihleri ​​ve yayın tarihleri ​​daha sonraki bir tarihte açıklanacak

    Dizinin sekiz bölümlük ilk sezonu 22 Şubat'ta yayınlandı ve incelemeler karışık olmasına rağmen hızla Netflix'in en çok izlenenler listesinin üst sıralarına yükseldi; Açılış haftasonunda 21,2 milyon görüntüleme ve 153,4 milyon saat izlenme elde ederek 92 ülkede İlk 10'a girdi. Pazartesi'den geçtiğimiz Pazar'a kadar 19,9 milyon izlenmeyle ilk haftasında iyi bir performans sergiledi.

    Gordon Cormier dizide, acımasız Ateş Ulusu'nu yenmek ve savaşın harap ettiği dünyasına dengeyi yeniden sağlamak için dört elementte ustalaşması gereken güçlü genç savaşçı Aang'ı canlandırıyor.

    Dizide ayrıca su bükücü Katara rolünde Kiawentiio , kardeşi Sokka rolünde Ian Ousley, Prens Zuko rolünde Dallas Liu, Prenses Azula rolünde Elizabeth Yu, Iroh rolünde Paul Sun-Hyung, Komutan Zhao rolünde Ken Leung ve Ateş Lordu Ozai rolünde Daniel Dae Kim yer alıyor. .

    Dizinin baş yazarlığını Albert Kim, yürütücü yapımcılığını Roseanne Liang, Lindsey Liberatore, Michael Goi ve Dan Lin üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top