Hesabım
    Norveçli Polisiye Yazarı Jo Nesbø ve Netflix, Harry Hole Romanlarını Ekrana Taşıyor

    Cinayet masası dedektifi Harry Hole'a odaklanan Netflix dizisi "Şeytan Yıldızı" romanından uyarlanacak.

    .

    Netflix ve Norveç'in en ünlü polisiye yazarı Jo Nesbø, "The Devil's Star" (Şeytan Yıldızı) adlı romanından uyarlanan yeni İskandinav suç dizisi "Harry Hole" için bir araya geliyor.

    Bu kitap, Nesbø'nun takıntılı, zeki ama içe dönük bir cinayet masası dedektifi olan Harry Hole hakkındaki kitap serisinin beşinci romanı. Hole, soruşturmalarında bazen alışılmışın dışında ve yasa dışı yöntemler kullanıyor, alkolizm ve depresyonla mücadele ediyor.

    "Yarasa" ile başlayan ve "Nemesis", "Kızılgerdan", "Leopar", "Polis" gibi başlıklarla toplam 13 kitaba ulaşan Harry Hole romanları dünya çapında on milyonlarca kopya sattı. Serinin beğeni toplayan yedinci kitabı olan "Kardan Adam" 2017'de Thomas Alfredson (Tinker, Tailor, Soldier, Spy) yönetmenliğinde beyaz perdeye uyarlandı.

    Harry Hole'a Michael Fassbender'ın hayat verdiği film güçlü oyuncu kadrosu ve ünlü bir yönetmenin varlığına rağmen, prodüksiyonun aceleye getirilmesi ve bazı önemli parçaların atlaması nedeniyle anlaşılmaz görüldü ve sıra sert eleştiriler aldı.

    Oystein Karlsen'in yöneteceği yeni uyarlamanın yapımcılığını Working Title üstlenecek. Uyarlama senaryoyu Nesbø kendisi kaleme alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top