Hesabım
    Jacob Elordi Liderliğindeki "The Narrow Road to the Deep North" Dizisine İlk Bakış

    Booker Ödüllü romandan uyarlanan dizi II. Dünya Savaşı döneminde geçen bir aşk hikayesini anlatıyor.

    .

    "Euphoria" ve "Saltburn" yıldızı Jacob Elordi'nin başrolde olduğu, aktörün memleketi Avustralya'da geçen "The Narrow Road to the Deep North" adlı drama dizisinin beş aylık prodüksiyonu tamamlandı.

    Richard Flanaghan'ın Booker Ödüllü, 2013 tarihli romanından uyarlanan beş bölümlük dizi, II. Dünya Savaşı döneminde geçen bir aşk hikayesini konu alıyor. Elordi, Yarbay Dorrigo Evans'ı canlandırıyor ve Odessa Young'la (Mothering Sunday, Shirley) birlikte rol alıyor. Ciaran Hinds (Belfast) Evans'ın yaşlı versiyonunu oynuyor.

    Curio Pictures / Prime Video

    Prime Video diziyi "İzleyiciyi en karanlık zamanlarda ayakta tutan bir aşk hikayesi, zorluklar karşısında insan ruhunun gücünü gösteren samimi bir karakter çalışması ve bir evlilik ile unutulmaz bir aşka dair bir araştırma" olarak özetliyor.

    Curio Pictures / Prime Video

    Hikaye, İkinci Dünya Savaşı sırasında esir alınan ve savaşın bitiminden sonra sıra dışı ve rahatsız bir kahramana dönüşen Avustralyalı bir doktor tarafından birçok zaman diliminde anlatılıyor. Doktorun çocukluğundan başlayan yolculuk, genç bir adam olarak Tayland-Burma Demiryolunda savaş esiri olarak geçirdiği deneyime ve daha sonra saygın bir cerrah ve Avustralyalı savaş kahramanı olarak yaşamına doğru ilerliyor.

    Uyarlama senaryo Shaun Grant (Nitram, Mindhunter) tarafından kaleme alındı ​​ve dizinin yönetmenliğini Justin Kurzel (Nitram, Shantaram) yaptı. Yapımcılığını Curio Pictures'ın üstlendiği diziyi, Prime Video Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada'da yayınlayacak. Yapım diğer bölgelerde ise Sony Pictures Television tarafından dağıtılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top